Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012 00:00

θαλασσοθεραπεία

Γράφτηκε από
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
thalassotherapeia thalassotherapeia thalassotherapeia

Γιατί να κάνετε θαλασσοθεραπεία; Γιατί έχετε αγχώδη καθημερινότητα; H πλειοψηφία των ανθρώπων που επισκέπτονται ένα κέντρο θαλασσοθεραπείας αναζητούν διέξοδο από το στρες της καθημερινότητας. Oι ειδικοί υποστηρίζουν ότι η θάλασσα προσφέρει χαλάρωση και ευεξία τόσο στο σώμα όσο και στο πνεύμα. 

Γιατί σας το σύστησε ο γιατρός σας; H θαλασσοθεραπεία μπορεί να αποδειχτεί ευεργετική σε παθήσεις του καρδιαγγειακού συστήματος (π.χ. αρτηριακή υπέρταση), σε αναπνευστικά προβλήματα (π.χ. άσθμα και χρόνιες βρογχίτιδες) και σε δερματολογικές παθήσεις (π.χ. ψωρίαση και εκζέματα). Θεωρείται επίσης ιδιαίτερα αποτελεσματική σε μυοσκελετικές παθήσεις, όπως πόνοι και σπασμοί οποιασδήποτε αιτιολογίας, αυχενικό σύνδρομο, οσφυαλγίες, αρθρίτιδες κ.ά., ενώ συμβάλλει στη βελτίωση της άμυνας του οργανισμού και της ποιότητας του ύπνου.

Γιατί θέλετε λεπτό, χωρίς κυτταρίτιδα σώμα; Oι διάφορες θεραπείες, κυρίως με τα προϊόντα της θάλασσας (φύκια και λάσπη) βοηθούν στην αύξηση του μεταβολισμού των κυττάρων, με αποτέλεσμα να γίνονται περισσότερες καύσεις στον οργανισμό. Tαυτόχρονα με την απώλεια βάρους, την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και την επιδερμική σύσφιγξη που επιτυγχάνεται, το δέρμα οξυγονώνεται, απορροφά όλα τα θρεπτικά στοιχεία και αναζωογονείται.

 

 

 

Διαβάστηκε 4068 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017 17:47

gift card mas mas

                                                                                    massage-gift-640x331.jpg