Θεραπευτικό πρόγραμμα

ΑΓΓΙΓΜΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

 

intro_img.png 
Το θεραπευτικό πρόγραμμα «Άγγιγμα Ανατολής» ενεργοποιεί τη ροή ενέργειάς σας και θα σας βοηθήσει να αφουγκραστείτε τη λεπτότητα της ομορφιάς και της χάρης των γυναικών της Ανατολής.
Πλήρης χαλάρωση του σώματος \ Ενεργοποίηση του μεταβολισμού και της κυκλοφορίας του αίματος \ Βελτίωση της άμυνας του οργανισμού \ Βελτίωση της πλαστικότητας και της ελαστικότητας Ενεργοποίηση της ροής ενέργειας \ Αποκατάσταση των λειτουργικών δραστηριοτήτων \ Αύξηση της αντοχής στο στρες \ Εξισορρόπηση της πνευματικής κατάστασης \ Εξάλειψη της αίσθησης πόνου στο σώμα και το κεφάλι

Θεραπευτικό πρόγραμμα

ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΕΞΙΑΣ

461011bcaf5b5e723e897c33f049f169_M.jpg 
Το θεραπευτικό πρόγραμμα «Αίσθημα Ευεξίας» ενεργοποιεί το μεταβολισμό, αυξάνει την αποτελεσματικότητά σας και σας τροφοδοτεί με ενέργεια την οποία μπορείτε να μοιραστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Βελτίωση της υγείας του σώματος \ Ροή ζωτικής ενέργειας Αντιμετώπιση του αισθήματος κόπωσης και αδιαθεσίας \ Βελτίωση και αποκατάσταση του ύπνου \ Αύξηση της αποτελεσματικότητας Εξομάλυνση του νευρικού συστήματος \ Ενεργοποίηση του μεταβολισμού και της κυκλοφορίας του αίματος \ Βελτίωση της άμυνας του οργανισμού \ Σταθεροποίηση της αρτηριακής πίεσης Επίλυση των προβλημάτων έλλειψης οξυγόνου \ Ομαλοποίηση της λειτουργίας της γαστρεντερικού οδού

 

  

Θεραπευτικό πρόγραμμα

ΞΥΠΝΗΜΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

 

 12799242_1594975867389855_8047157632167768498_n.jpg
Το θεραπευτικό πρόγραμμα «Ξύπνημα Ομορφιάς» θα ανανεώσει τον οργανισμό σας, θα αποκαταστήσει την αρμονίας της ψυχής και του σώματος και θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μία όμορφη όψη.
Αναζωογόνηση του σώματος \ Επαναφορά της αρμονίας \ Βελτίωση του ωοειδούς και του χρώματος του προσώπου \ Ανακούφιση από το στρες και την ένταση \ Αντιμετώπιση των τεντωμένων μυών του προσώπου \ Απαλοιφή των ρυτίδων του προσώπου \ Αντιμετώπιση της «φλούδας πορτοκαλιού» \ Μείωση του λιπώδους ιστού \ Αύξηση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας της επιδερμίδας \ Ανάπτυξη και διόρθωση της κίνησης σε ολόκληρο το σώμα

Θεραπευτικό πρόγραμμα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

                                                                                                                                                                                    images (47).jpg                                                                                                                        

Το θεραπευτικό πρόγραμμα «Ολυμπιακές επιδόσεις» θα σας βοηθήσει να αυξήσετε το μυϊκό τόνο πριν από τη συμμετοχή σας στους αγώνες, ενώ συμβάλλει επίσης στην αποκατάσταση των τραυματισμένων περιοχών του σώματος.
Αφαίρεση της μυϊκής έντασης \ Θέρμανση των μυών του σώματος \ Αντιμετώπιση της έντασης και της χρόνιας εξάντλησης \ Εξάλειψη των σπασμών και της έντασης στου μυς και τις αρθρώσεις \ Μείωση του κινδύνου τραυματισμών \ Αύξηση του μυϊκού τόνου για τους αγώνες \ Αποκατάσταση των τραυματισμένων περιοχών του σώματος \ Καλή λειτουργία των αρθρώσεων και των μυών \ Ενεργοποίηση του μεταβολισμού και της κυκλοφορίας του αίματος \ Βελτίωση της άμυνας του οργανισμού \ Πρόληψη των ασθενειών των μυών και των οστών \ Αποκατάσταση του οργανισμού μετά από τραυματισμό και ασθένεια \ Σταθεροποίηση της αρτηριακής πίεσης \ Επίλυση των προβλημάτων έλλειψης οξυγόνου \ Πρόληψη των παθήσεων της ράχης και της κύρτωσης της σπονδυλικής στήλης

Θεραπευτικό πρόγραμμα

ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΧΡΟΝΙΑ (60-80)

old_new2.png

 
Το θεραπευτικό πρόγραμμα «Πολύτιμα χρόνια» (60-80 χρονών) θα σας χαρίσει αίσθηση νεότητας και ευελιξίας στο σώμα, ζωτικότητα και ομορφιά. Άλλωστε, παραμένουμε πάντα νέοι.
Αποκατάσταση του οργανισμού \ Αποκατάσταση της αρμονίας \ Ροή ζωτικής ενέργειας \ Ενδυνάμωση μυών και αρθρώσεων \ Αύξηση της αντοχής των φλεβικών τοιχωμάτων \ Εξάλειψη του πόνου στην περιοχή του αυχένα, των ώμων και της οσφυϊκής μοίρας \ Πρόληψη ασθενειών στην περιοχή του αυχένα \ Ενεργοποίηση του μεταβολισμού και της κυκλοφορίας του αίματος \ Βελτίωση της άμυνας του οργανισμού \ Προστασία των μυών και των οστών Ομαλοποίηση της λειτουργίας της γαστρεντερικής οδού / Πρόληψη των παθήσεων της ράχης και της κύρτωσης της σπονδυλικής στήλης.
 
 
 
 

                                                                                                                  Sugaring:

                                                                                  Η καλύτερη μέθοδος αποτρίχωσης που δεν χρησιμοποιείς (και δεν ήξερες)

 
 
 

Sugaring-e1459809229837.jpg 

Το ξυραφάκι ερεθίζει το δέρμα. Το κερί πονάει και είναι αμφίβολο το αποτέλεσμα. Ποια είναι τελικά η καλύτερη μέθοδος αποτρίχωσης που δεν την χρησιμοποιείς; Το sugaring!

Τι είναι το sugaring

Είναι γνωστό σαν sugar waxing ή Persian Waxing και αποτελεί μια πολύ αρχαία μέθοδο αποτρίχωσης, η οποία χρονολογείται από το 1900 προ Χριστού. Ουσιαστικά είναι σαν την αποτρίχωση με κερί ωστόσο η λωρίδα περιέχει πάνω της ζάχαρη.

Είναι υποαλλεργική και δεν προκαλεί ερεθισμούς. Μπορείς και εσύ να την φτιάξεις στο σπίτι, καθώς θα χρειαστείς:

2 φλιτζάνια ζάχαρης

1/4 φλιτζάνι χυμό λεμονιού

1/4 φλιτζάνι νερό.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις όλα τα συστατικά στην κατσαρόλα στους 130 βαθμούς και να αφήσεις το μείγμα να κρυώσει. Εφάρμοσέ το πάνω στην περιοχή που θες και τράβα με την φορά των τριχών!

Τα αποτελέσματα μάλιστα αρκετές φορές είναι και μόνιμα, για τον λόγο αυτό χρειάζεται προσοχή.

 

gift card mas mas

                                                                                    massage-gift-640x331.jpg