Μασαζ με bamboo

ΜΑΣΑΖ ΠΛΑΤΗΣ ΜΕ BAMBOO

Το Μασάζ με Bamboo ικανοποιεί κυρίως δύο ανθρώπινες ανάγκες: τη χαλάρωση και την ευεξία. Άλλωστε, το φυτό bamboo συμβολίζει τη δύναμη και την ευελιξία, την ειλικρίνεια και την απλότητα. Για το μασάζ χρησιμοποιούνται έλαια και ξυλάκια bamboo διαφορετικού μήκους και διαμέτρου.

Το Μασάζ με Bamboo χαλαρώνει, μαλακώνει και αναδομεί το σώμα, κάνει τους μυς πιο ευέλικτους, αναδομεί τους κυτταρικούς ιστούς και διευκολύνει την απόφραξη των λεμφατικών αδένων. Η τεχνική του βοηθά στη χαλάρωση των μυών αλλά επίσης στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και στην αναδόμηση της σιλουέτας του σώματος. Τα αποτελέσματα είναι αισθητά στο σώμα ακόμη και για μέρες μετά τη θεραπεία.

Για το Μασάζ Πλάτης με Bamboo χρησιμοποιούμε αυθεντικές τεχνικές που έχουν τις ρίζες τους στην αρχαία κινεζική παράδοση και φιλοσοφία! Με την πίεση που δίνουμε στο σώμα με τα bamboo βοηθάμε στην καλύτερη αιματική κυκλοφορία, βελτιώνουμε την λεμφική και αιματική κυκλοφορία, χαλαρώνουμε εκπληκτικά στους μύες και οι ζώνες έντασης πραγματικά εξαφανίζονται.

Χρησιμοποιούμε ειδικά ξυλάκια bamboo, διαφορετικά σε μήκη και διάμετρο και έλαιο πλούσιο σε εκχυλίσματα bamboo αλλά και φυτικό κολλαγόνο. Ειδικά για τον αυχένα χρησιμοποιούμε μικρότερα ξυλάκια bamboo. Το ρολάρισμα των bamboo πάνω στο σώμα ξεμπλοκάρει και χαλαρώνει τους πιασμένους μύες και σου δίνει την ενέργεια που χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις ακόμα και τα πιο έντονα προβλήματα που σε ταλαιπωρούν καθημερινά.

Κλείσε σήμερα ένα ραντεβού στο MAGIC MASSAGE για να απολαύσεις ένα Μασάζ Πλάτης με Bamboo. η τιμή από   60 - 50 ευρώ η μια ώρα

bamboofusion.jpg

gift card mas mas

                                                                                    massage-gift-640x331.jpg