Μυϊκοί πόνοι

Μυϊκοί πόνοι: Διώξτε τους εναλλακτικά

Πιάσιμο στον αυχένα, δυσκαμψία στη μέση, κράμπες στα πόδια, πόνος στην κίνηση… Γυρίστε την πλάτη στον πόνο με φυσικές λύσεις.

Η εντατική γυμναστική, ένας τραυματισμός κατά τη διάρκεια της άσκησης, η κακή φυσική κατάσταση, η χειρωνακτική εργασία, η λάθος στάση του σώματος ή ακόμη και μια απότομη κίνηση αρκούν για να αυξήσουν τη μυϊκή ένταση και τελικά να προκαλέσουν πόνο. Για όσους δεν θέλουν να επιβαρύνουν τον οργανισμό τους με φάρμακα, υπάρχει η επιλογή των εναλλακτικών θεραπειών. Σε αυτές στρεφόμαστε κι εμείς και σας παρουσιάζουμε πώς μπορούν να βοηθήσουν η αρωματοθεραπεία και η ρεφλεξολογία.

Τα έλαια που ανακουφίζουν
Τα αιθέρια έλαια που έχουν θερμαντικές ιδιότητες και ανακουφίζουν από τους μυϊκούς πόνους είναι ο ευκάλυπτος, το φασκόμηλο, το δεντρολίβανο, το μαύρο πιπέρι, η άρκευθος (άγριο κυπαρίσσι), η μέντα και το τζίντζερ. Όλα έχουν αναλγητική και αναζωογονητική δράση, λειτουργούν ως αποσυμφορητικά του κυκλοφορικού συστήματος και συγχρόνως είναι δυναμωτικά.

Πιέσεις και ροές που θεραπεύουν
Η μέθοδος της ρεφλεξολογίας, με ειδικές πιέσεις και μαλάξεις στα πόδια, στα χέρια και στα αφτιά, ενεργοποιεί τους μηχανισμούς αυτοθεραπείας του οργανισμού, διευκολύνοντας τη ροή του αίματος και την έκκριση αντιφλεγμονωδών και παυσίπονων ουσιών, που μειώνουν τον πόνο.

από 50 - 40 ευρώ η μια ώρα

gift card mas mas

                                                                                    massage-gift-640x331.jpg